Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Inför: ATG Svenska cupen 2023/24

Med den spännande tävlingspremiären av den svenska handbollssäsongen i sikte är det dags att ge dig all information du behöver inför årets gruppspel i ATG Svenska Cupen.

Den 13:e augusti, på söndag, sätter den nya handbollssäsongen igång. Första matchen i omgång 4 av ATG Svenska Cupen 2023/2024 blir en drabbning mellan Bodens BK HF:s herrar och Skånela IF. Avkastningen är planerad till kl. 14.00.

– Jag hoppas att vi vinner där uppe. Men vi flyger till matchen, vilket är annorlunda för oss. Dessutom startar Boden med tre stycken shoot-out. Så om vi inte är på alerten i början kommer det bli en riktigt tuff uppgift. Boden kommer nog att kämpa med allt de har, säger Skånelas huvudtränare Mattias Flodman inför premiärmatchen som är en av totalt 96 gruppspelsmatcher som spelas under augusti och september.

Omgång 4 består av 32 lag indelade i åtta grupper. De två bästa lagen i varje grupp avancerar till slutspelet. Sedan tidigare står det klart att ATG Svenska cupen från och med säsongen 2023-2024 kommer att avgöras genom ett Final4. Mer information om Final4 presenteras under hösten.

Vill du ha en djupare förståelse för upplägget av ATG Svenska Cupen? Ta del av vår informationsvideo på Handboll Play. Länk till annan webbplats.

Samtliga matcher i ATG Svenska Cupens gruppspel, inklusive åttondels- och kvartsfinaler, kommer att vara tillgängliga på Handboll Play, där du också kan följa livescore. Du kan även följa livescore på svenskhandboll.se Länk till annan webbplats..

En nyhet för säsongen är att alla sändningar från ATG Svenska cupen kommer att samlas på en dedikerad cupkanal: handbollplay.se/atg-svenskacupen. Länk till annan webbplats.

Sändningarna låser du upp genom antingen ett månadsabonnemang och som täcker samtliga evenemang eller via köp av enskilda sändningar, pay-per-view. Abonnemanget har ingen bindningstid och prissätts enligt följande:

Gruppspel: 249 kr/mån
Åttondelsfinaler: 349 kr/mån
Kvartsfinaler: 449 kr/mån

Observera att: Om du tecknar abonnemang under gruppspelet eller i samband med åttondelsfinalerna gäller samma prissättning per månad även under resten av ATG Svenska Cupen, utan bindningstid.

Alternativt kan du välja pay-per-view för varje enskild sändning enligt följande prissättning:

Gruppspel: 99 kr
Åttondelsfinaler: 129 kr
Kvartsfinaler: 149 kr

För en översikt över samtliga grupper och lag i omgång 4, besök:

https://www.atgsvenskacupen.se/atg-svenska-cupen/nyheter-atg-svenska-cupen Länk till annan webbplats.

Med förväntningarna höga inför den kommande handbollssäsongen ser Svenska Handbollförbundet, Solidsport och Gameday fram emot spännande och täta tävlingsmatcher i ATG Svenska Cupen 2023/2024.

Publicerad: 2023-08-11

Senast uppdaterad: 2023-08-11

Författare: Pressmeddelande

Intressant? Dela gärna!