Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Ny webbplattform för svenskhandboll.se

Svenskhandboll.se har flyttat till webbplattformen Sitevision. Sidan är utvecklad tillsammans med IT- och techbolaget Consid.

Från och med idag, den 30 november 2022, ligger svenskhandboll.se på webbplattformen Sitevision.

Riksidrottsförbundet har tidigare meddelat att webbplatser i IdrottOnline kommer att stängas den 31 december 2022 och därför har det under året pågått en upphandling, utveckling och flytt av svenskhandboll.se från IdrottOnline till Sitevision. Målet har varit att bygga webbplatsen svenskhandboll.se på ungefär samma sätt som på IdrottOnline för att du som besökare ska kunna känna igen dig.

Om webbplatsen

Svenskhandboll.se är Svenska Handbollförbundets officiella webbplats. Den består av flera delar som också riktar sig till olika målgrupper.

På startsidan svenskhandboll.se hittar du det mest eftersökta innehållet som berör våra allra flesta besökare. Här finns de senaste nyheterna och det som är mest aktuellt inom svensk handboll just nu. Du hittar information om matcher/serier och resultat och livescore. Här hittar du också information om nästa landskamp, var du kan köpa biljett och souvenirer. Sidan fungerar som en samlingsplats och portal även för och till webbplatserna handbollslandslaget.se, handbollsligan.se, she.se, atgsvenskacupen samt mästerskapswebbar.

Sidan Svenska Handbollförbundet har på vår nya webbplats bytt plats, men här hittar du fortfarande information om Svenska Handbollförbundet och om vår organisation, våra policys och styrdokument och information om handbollsröreslen samt projekt vi deltar i för att föra vår sport framåt.

Sidan Handboll i Sverige är fortfarande tänkt att fungera ungefär som ett intranät för handbollsrörelsen och handbollsfamiljen. På startsidan hittar du det mest aktuella samlat och på sidorna Tävling, Förening, Ledare, Spelare och Domare & Funktionär hittar du målgruppsanpassad information. Här samlar vi också information om ämnen och områden som vi tycker är särskilt viktiga, som till exempel Trygg handboll och Handbollsmedicin. Här hittar du också ingångarna till våra största ungdomstävlingar: Gjensidige USM och Sverigecupen. Dessutom hittar du här samlad information om beachhandboll, parahandboll, Handboll Fitness och Hand the Ball.

En del arbete återstår

Det mesta är på plats på den nya webbplattformen, men en del saker kommer vi att komplettera med under den närmaste tiden. Tidigare publicerade nyheter som fanns på webbplatsen på IdrottOnline kommer att fyllas på i viss mån under det närmaste året i ett arkiv.


Upptäcker du något som inte fungerar som det ska eller att du saknar något - hjälp oss gärna genom att meddela oss via info@handboll.rf.se.

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2022-11-30

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!