Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Ansök som volontär till finalspelet i Gjensidige USM

Har du ett stort intresse för evenemang, är flexibel, ansvarstagande och hjälpsam? Sök då till att vara volontär under finalspelet i Gjensidige USM i Uppsala 5-7 maj 2023.

BIlden: Härlig publikstämning i tre dagar i IFU Arena under finalspelet. Ansök som volontär och var med och bidra till den härliga stämningen. Foto: Matthew Tipple

Den 5-7 maj söker Handbollförbundet Öst och Svenska Handbollförbundet volontärer till finalspelet i Gjensidige USM i handboll i Uppsala. Som volontär representerar du dessa organisationer och är en viktig spelare för att kunna genomföra evenemanget.

Du kan få olika uppdrag under din tid som volontär. Du kan få uppdrag som planansvarig, entrévärd, städ, mathantering med mera. Det finns även speaker- och kommenteringsmöjligheter för de som känner sig redo för sådana uppdrag.

Utöver spännande uppdrag och otrolig handboll är det ett bra tillfälle att skaffa sig nya erfarenheter, lära känna nya människor, skapa ett roligt evenemang för stora samt små och ha väldigt roligt under processen.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Hampus Herne på Handbollförbundet Öst via e-post>>

Sista ansökningsdag är 23 april. Varmt välkommen med din ansökan!

Till ansökan >> Länk till annan webbplats.

USM

Publicerad: 2023-02-22

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!