Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Liganämnderna har slagits samman

Från och med innevarande verksamhetsår är de båda liganämnderna, liganämnden herr samt liganämnden dam, sammanslagna till en liganämnd som hanterar Handbollsligan dam och herr samt de allsvenska föreningarna.

Förbundsstyrelsen beslutade 2023-05-06 att slå samman Svenska Handbollförbundets båda liganämnder från och med verksamhetsåret 2023/2024 samt en revidering av ”Reglemente för elitlicens Handbollsligan”.

Den sammanslagna liganämnden består av dess ordförande, Jan Henriksson, Uppsala, samt ledamöterna Ingvar Karlsson, Lund, Pia Jeppsson, Helsingborg och Johan Båverud, Vadstena. En plats är vakant.

Publicerad: 2023-08-09

Senast uppdaterad: 2023-08-09

Författare: Liganämnden

Intressant? Dela gärna!