Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handbollsligan Live - upplev varje ögonblick

Svensk Elithandboll presenterar ytterligare en viktig del av Handbollsligan och den utveckling som nu sker för topphandbollen i Sverige när den digitala plattformen Handbollsligan Live idag släpps. På Handbollsligan Live samlas all svensk elithandboll och erbjuder mer och närmare handbollsupplevelser för den handbollsintresserade.

Till säsongen 23/24 har Infront köpt medierättigheterna för de båda Handbollsligorna som tidigare låg hos Cmore. Tillsammans med Infront och Infront Lab tar Svensk Elithandboll ett stort steg närmare fansen genom den digitala plattformen Handbollsligan Live där samtliga ligamatcher, highlights och extra material kommer att finnas tillgängligt.

-Vårt mål är att det ska bli enklare att följa sitt lag och att som fans komma närmre handbollen. Mer topphandboll oavsett var i Sverige man bor, säger Peter Gentzel, VD Svensk Elithandboll.

Topphandboll på dina villkor
Handbollsligan Live erbjuder olika paket som passar de mest inbitna handbollsfansen men även de nyfikna som vill köpa en enskild match.

Genom att skapa ett gratis konto på plattformen får man tillgång till mycket gratismaterial med möjlighet att teckna det abonnemang som passar.

Ett årsabonnemang med tillgång till samtliga matcher från båda ligorna kommer att kosta 349:- i månaden. Vill man hellre köpa enstaka matcher eller enbart sitt favoritlags matcher finns även det som alternativ.

Dessutom erbjuds kampanjpris för tecknande av vissa abonnemang fram till den siste september!

Länk till Handbollsligan Live: https://www.handbollsligan.live Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-08-10

Senast uppdaterad: 2023-08-10

Författare: Pressmeddelande

Intressant? Dela gärna!