Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU - dagens webbinarie

Idrottsföräldern – närvarande men inte styrande: Handbollförbundet Öst bjuder in till ett webbinarie om som riktar sig till dig som är förälder eller anhörig till idrottande barn och ungdomar och som vill stötta ditt barn på bästa sätt.

Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare och har omfattande erfarenhet inom idrottssammanhang. Under webbinariet guidar Johan dig till fördjupade kunskaper om hur du bäst stöttar och utvecklar din unga idrottare genom rätt föräldraskap.

21 september 18:30-20:00. Webbinariet sänds över Teams. Observera att föranmälan krävs, anmälan stänger 18:00.


 

Fler webbinarier under Handboll NU


Mental styrka, bli en bättre idrottsförälder, handbollens fysik och tips till föreningar är några av de webbinarier vi sänder under Handboll NU. Ta chansen att lära dig mer när svensk handbolls fem distriktsförbund bjuder in till varsitt webbinarium. Delta på ett, flera eller alla!

Kalender
18 september - Kom igång med Cleverservice i föreningen
19 september - Handbollens fysik
20 september - Att bygga mental styrka
21 september - Idrottsföräldern – närvarande men inte styrande
22 september - Att starta Hand the Ball i föreningen

Läs mer om webbinarierna

 

 

Publicerad: 2023-09-21

Senast uppdaterad: 2023-09-21

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!