Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Här följer du Sverigecupen

Sverigecupen är en distriktslagsturnering för 15-åringar som spelas i Nyköping 10-12 november. Oavsett om du är på plats eller inte kan du följa Sverigecupen på olika sätt.

Appen SWE Handboll
Appen uppdateras löpande inför och under Sverigecupen med senaste nytt, spelprogram, presentationer av de deltagande lagen och av de nominerade domarna, artiklar, intervjuer och praktisk information. Appen SWE Handboll är aktiverad och går att ladda ner både på App Store och Google Play.

Handboll Play
Handboll Play sänder alla matcher från Sverigecupen som du kan se live eller när du vill. Just nu har de ett Early Bird-erbjudande inför Sverigecupen, så passa på att skaffa ditt abonnemang redan nu.

Till Handboll Play för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Hemsidan
På Sverigecupens egen hemsida hittar du också matnyttig information såsom spelprogram, presentationer av de deltagande lagen och av de nominerade domarna, artiklar, intervjuer och praktisk information. Under Sverigecupen kommer dagliga sammanfattningar att publiceras.

Till hemsidan >>

Sociala medier
Inför, men framförallt under Sverigecupen kommer vårt Instagramkonto fyllas med inlägg och stories om stort och smått som händer i och omkring Nyköpings Arenor. Du följer oss på @svenskhandboll.official

På vår Facebooksida >> Länk till annan webbplats. kommer dagliga sammanfattningar att publiceras.

Publicerad: 2023-10-19

Senast uppdaterad: 2023-10-19

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!