Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Domarpar till finalerna är utsedda

I eftermiddag spelas finalerna i Sverigecupen som arrangeras på Rosvalla Arenor i Nyköping. Nu är det klart vilka domarpar som dömer respektive final.

Vi säger stort grattis till Michelle Råvik och Vasiliki Michopoulo, HF Norr som ska döma F15-finalen och ett lika stort grattis till Tobias Henriksson och Albin Tufvesson, HF Syd som ska döma P15-finalen.

Inför Sverigecupen intervjuade vi alla deltagande domarpar.

Till intervjun med Michelle & Vasiliki >>

Till intervjun med Tobias & Albin >>

F15-finalen spelas kl. 15.45 mellan HF Syd 2 - HF Öst 1, Rosvalla A.

P15-finalen spelas kl 16.45 mellan HF Syd 3 - HF Väst 3, Rosvalla A.

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november. Sverigecupen är inte bara spelarutbildning, utan även domarutbildning för våra unga, lovande domare från alla våra fem distrikt.

Från DFK:s sida är syftet med domarverksamheten under Sverigecupen att dels följa upp våra unga domare som är på plats, dels att ta in underlag och information för framtidens utbildningar som vi arbetar fram tillsammans med våra distrikt. Väl på plats under turneringen ska alla domare få chansen att prestera och visa upp sig för våra ungdomsansvariga och delegaterna. Steget vidare från Sverigecupen för domarna är att bli nominerad till USM:s finalspel samt att ta plats i den nationella utvecklingsgruppen eller bli nominerad som steg 6-domare kommande säsong.

Läs mer om domarutbildningen i fokus på Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-12

Senast uppdaterad: 2023-11-12

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!