Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Finallagen klara till finalspelet i USM för alla åldersklasser

I helgen spelade ytterligare två åldersklasser klart steg 4 och nu vet vi vilka 48 lag som tagit sig hela vägen till finalspelet.

Steg 4 är sista steget för de deltagande lagen i USM innan det är dags för finalspelet. Finalspelet i USM spelas i IFU Arena i Uppsala 26-28 april och det är åtta lag i varje åldersklass som kvalificerar sig dit. I helgen avgjordes steg 4 för de två återstående åldersklasserna, F14 och P18.

Steg 4 för F14 spelades med åtta fyrlagsgrupper där endast vinnaren av varje grupp tog sig vidare till finalspelet. Steg 4 för P18 spelades med fyra femlagsgrupper där de två främst placerade lagen nu är klara för finalspelet.

Onsdagen efter varje steg 4 publicerar vi gruppindelningen till finalspelet för respektive åldersklass. Detta innebär att nu på onsdag 27 mars kl. 13.00 kommer vi publicera gruppindelningen för F14-klassen och P18-klassen på följande kanaler;

svenskhandboll.se/usm
@usmhandboll
handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Vi säger stort grattis till följande lag i F14 och P18 som kvalificerat sig hela vägen till finalspelet;

 

F14

P18

Skuru IKHK Malmö
Kristianstad HKIK Sävehof
Ystads IF HFYstads IF HF
Åhus HandbollÖnnereds HK
Täby HBKAlingsås HK
IK Sävehof GulHK Silwing-Troja
BK HeidHammarby IF HF
Spånga HKOV Helsingborg HK


Kvalificerade lag i P16 och F18-klasserna

Kvalificerade lag i P14 och F16-klasserna

USM:s egen sida samlar vi all information inför finalspelet både för deltagare och besökare. Sidan uppdateras löpande så gå gärna in och kika med jämna mellanrum. Där kommer ni även hitta presentationer av de deltagande lagen.

Följ finalspelet

Utöver vår hemsida kan du även följa finalspelet i våra andra kanaler;

För matcher, resultat, tabeller och livescore - ladda ner appen Profixio och följ USM finalspelet
Instagram: @usmhandboll
facebook.com/svenskhandboll

Se matcherna live. Eller när du vill. Handboll Play sänder alla matcherna från finalspelet. Just nu har de ett earlybird-erbjudande på sitt All access-paket som gäller fram till den 12 april. Läs mer och registrera dig på handbollplay.se/usmhandboll Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-03-25

Senast uppdaterad: 2024-03-25

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!