Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Publiksuccé redan första dagen på USM finalspelet

Många härliga supporters med lagtröjor, trummor och hejaramsor har förgyllt första dagen av finalspelet. Är du på väg till finalspelet i helgen så säkra din plats på läktaren genom att köpa din biljett i förväg.

Foto: Stig Johansson

– Det har varit ett stort fokus på publikfrågorna inför USM och den första speldagen. Det är fantastiskt roligt med det stora intresset och redan inför helgen var det fler bokade helgbiljetter än tidigare år och under fredagen har vi sålt fler helgbiljetter än vad vi normat gör under hela helgen, berättar SHF:s Per Ekberg.

Det har varit välfyllt i hallarna från start och det har fyllt på under dagen med en stor publik med fina klackar som stöttar sina lag. Vi kan redan nu se att vi antagligen kommer att överträffa besöksantalet för helgen från tidigare år vilket inte bara vi är glada över utan även IFU Arena och Destination Uppsala som medarrangörer och satsande på evenemanget.

USM

Publicerad: 2024-04-26

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!