Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Väst F15 lag 7 - Västergötland/Småland

"Vi är ett gäng glada spelare och engagerade ledare och vi hoppas det ska synas"

Distrikt och lag?
Klass F15, HF Väst Lag 7 - Västergötland/Småland

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Tema 1 i oktober 2022 och därefter regelbundet sammanlagt sju träffar med åtta olika teman.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har haft en träningsdag med truppen där vi gått igenom ungefär hur vi ska spela. Tiden fram till Nyköping i november kommer gå åt till att äta, sova, ladda, fundera på spelstarterna och även träna och spela matcher med våra vanliga klubblag.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Det blir kul att spela matcher med mycket publik, att umgås med varandra och nya människor och att lära sig spela med nya människor.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Det kommer vara mycket folk, vilket är kul, men också mycket musik och annat ljud och det kan göra det svårt att höra och prata med varandra. Vi räknar med att det kommer vara tufft motstånd i alla matcher och att vi måste förbereda oss för det och att det säkert blir roliga matcher eftersom det är så många bra spelare.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Vi vill ha ett tufft och aggressivt försvar och vi vill spela en rolig och snabb handboll. Vi är ett gäng glada spelare och engagerade ledare och vi hoppas det ska synas.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Vi är ett taggat gäng som låter mycket, även på bänken! Spelarna är glädjespridare som gillar matchsituationen men även att dansa och fira och det hoppas vi att vi kommer få göra i Nyköping!

//Spelarna, med lite hjälp av ledarna

Det glada gänget i HF Väst F15 lag 7


Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lagpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-10-20

Senast uppdaterad: 2023-10-20

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!