Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Mitt P15 lag 3

"Vi ser framemot att tävla, spela matcher och få uppleva arrangemanget och stämningen på plats"

Distrikt och lag?
HF Mitt P15 lag 3

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Spelarutbildningen har varit upplagd i totalt 6 Sul-läger ihop med våra kompisar i HF Mitt. Därefter togs en bruttotrupp ut som sedan bantades ner och spikades efter “Teamträningen” i början av oktober.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har nyligen genomfört en träningsdag där vi fortsatt jobbat med att sätta ramar, struktur och få ihop gruppen. Allt för att spelarna ska känna sig trygga i sina roller när det väl är dags för Sverigecupen.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Tävla, spela matcher och få uppleva arrangemanget och stämningen på plats.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Våra sportsliga förväntningar är att vi presterar den handboll vi vet att vi kan och att vi kan matcha de allra bästa distrikten. Vi förväntar oss att samtliga på plats bidrar till att alla unga spelare, ledare och domare lämnar Nyköping med en positiv känsla och ett minne för livet. Vi förväntar oss också att Svenska Handbollsförbundet tillsammans med IFK Nyköping fortsatt leverera ett väldigt bra arrangemang.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
De kan förvänta sig få se ett lag som hela tiden vill framåt. Ett kollektiv som jobbar hårt för varandra, individer som är kreativa och som kommer älska varenda minut under helgen.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Laget innehåller spelare från 5 olika klubbar med stommen från Norrköping HK. Övriga klubbar som representeras är Örebro SK U, Malmslätt HF, Borlänge HK och RP IF.

//Ledarstaben - Puffen, Alex och Calle

HF Mitt P15 lag 3 är taggade inför äventyret i Nyköping


Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-10-30

Senast uppdaterad: 2023-10-30

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!