Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Öst P15 lag 1 och lag 2

"Vi ser framemot en rolig helg där vi får representera handboll Öst och möta andra delar av landet"

Distrikt och lag?
HF öst P15 lag 1 och lag 2

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Spelarutbildningarna började för ett år sedan och har genomförts under 4 omgångar. Nu är uttagningen klar och vi laddar upp inför Sverige Cupen i november.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Våra förberedelser är två gemensamma träningsdagar, en uppladdningskväll samt eventuella träningsmatcher. Fokuset kommer ligga på att skapa en god gemenskap och ge oss rätt förutsättningar att prestera bra som trupp under Sverigecupen.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Vi ser fram emot en rolig helg där vi får representera handboll Öst och möta andra delar av landet. En helg fylld av handboll och bra prestationer står i centrum och förhoppningsvis bjuds vi på lite handbollsgodis.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Vår förväntning är såklart att gå så långt som möjligt däremot ska vi göra det som en gemensam trupp. Alla ska få chansen att visa upp sig och prestera så bra som möjligt. Det är inte alla som får chansen att spela Sverige Cupen så förutom det sportsliga vill vi att det ska vara ett minne för livet oavsett resultat. Vi vill se fina prestationer och representera handboll Öst.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Publiken kan förvänta sig ett högt tempo med mycket kamper från vår sida. Vi kommer ge spelarna mycket frihet i kollektivet för att kunna använda sig av sina egna styrkor i försvars- och anfallsspel.

//Tränarstaben HF Öst P15 lag 1 och 2

Bild från senaste träningsdagen med HF Öst P15 lag 1 och lag 2


Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-10-30

Senast uppdaterad: 2023-10-30

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!