Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Mitt P15 lag 2

"Vår ambition är genomföra alla matcher på det sätt vi kommit överens om i laget"

Distrikt och lag?
HF Mitt P15 lag 2 (även kallat H2O i folkmun)

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
För 08-kullen började spelarutbildningarna 2022, förutsättningarna gällande spelarutbildningar har varit bra.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har haft en träningsdag med truppen där vi gått igenom ungefär hur vi ska spela och genomfört teambuilding och pratat om vikten av att vara en bra kompis.

Under träningsdagen fokuserade mest på att bollen ska sitta svart, svart i vänstra krysset vilket genomfördes med bravur av spelarna.

Tiden fram till Nyköping i november kommer att innehålla en träningsmatch i Nyköping. I övrigt så kommer spelarna äta, sova, ladda, fundera på spelstarterna och även träna och spela matcher med deras vanliga klubblag.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Det ska bli kul att spela matcher med mycket publik, att umgås med varandra och nya människor, att lära sig spela med nya människor och vikten av att vara en bra kompis. Alltså skaffa sig minnen för livet.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Vår ambition är genomföra alla matcher på det sätt vi kommit överens om i laget. Oavsett vad resultaten blir, så kommer cupen bli ett oförglömligt minne.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Vi är ett gäng glada och engagerade spelare och ledare. Vi hoppas att det ska synas på planen. Det kommer vara en mängd kamratliga kramar, enligt gammal rumänsk tradition, i försvaret och många snygga svart, svarta skott i vänstra krysset.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Vi har 2 målvakter som är söta som rabarber, kanterna är snabba som giraffer, M6:orna är starka som myror och niorna är ståtliga som ekar.

//Ledarna i HF Mitt P15 lag 2 (H2O)

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-01

Senast uppdaterad: 2023-11-01

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!