Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Norr F15 lag 1

"Att spela handboll inför storpublik och mäta sig mot andra duktiga lag från övriga distrikt är upplevelse som även det kommer sent att glömmas"

Distrikt och lag?
HF Norr F15 lag 1

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Med tanke på de rejäla avstånden i vårt förbund så fick vi anpassa spelarutbildningen därefter. Träffarna ägde rum mellan februari och september från Kramfors i söder till Kiruna i norr. Träffarna 1-4 var av mer lokal karaktär och de 5-8 var gemensamma för hela distriktet.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Spelarna har haft dels serie, cupspel, dels USM spel att vässa formen inför Sverigecupen och för oss gäller det att ha bra kommunikation med spelarna innan vi sätter kurs mot Nyköping.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Att ta del av arrangemanget som Sverigecupen är ett minne bara det. Att spela handboll inför storpublik och mäta sig mot andra duktiga lag från övriga distrikt är upplevelse som även det kommer sent att glömmas.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Att vi kommer till ett välplanerat arrangemang med tuffa matcher och bra publik. Att vi fullföljer det vi tillsammans beslutar om, spelar för och med varandra under hela turneringen och att vi ger allt oavsett resultat. Så det kommer att bli ett äventyr som spelarna aldrig kommer att glömma.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Ett lag som kämpar för varandra, vågar och kommer att ta för sig i anfallsspelet och som spelar uppoffrande och tufft försvar med två duktiga målvakter.

//Björn, Jim, Linn och Mirza

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-01

Senast uppdaterad: 2023-11-01

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!