Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Öst F15 lag 1 och lag 2

"Vi ser framemot en helg med bra matcher där tjejerna får spela mot bästa möjliga motstånd i samma ålderskull"

Distrikt och lag?
HF Öst F15 lag 1 och lag 2

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Spelarutbildningen startade hösten 2022 med SUL 1, vi ledare kom in i SUL 3. Under SUL omgångarna har vi utbildat spelarna enligt vad svenska handbollförbundet vill.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har haft 2 träningstillfällen med truppen samt en teambuilding kväll ihop. Träningsdagarna har gått ut på att få tjejerna så samspelta som möjligt samt få upp intensiteten/tempot i det vi gör.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Först och främst ser vi ledare framemot att tjejerna ska ha så kul som möjligt, att de ska få visa upp sina styrkor som handbollsspelare och även att de kommer att få ta del av en ny upplevelse som de kan ta med sig framåt i sin karriär.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
En helg med bra matcher där tjejerna få spela mot bästa möjliga motstånd i samma ålderskull. Sen hoppas vi på (för det är alltid kul) bra tryck på läktarna och bara en allmänt härlig handbollsstämning.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Stabilt målvaktsspel, intensivt försvarsspel, viljan att göra mål och en kämparglöd utan dess like. Kom dit och njut!

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Detta är en grupp med superfin sammanhållning på bara så kort tid plus att dem är väldigt välskolade handbollsspelare. Så vill ni se rolig och underhållande handboll kom då och titta på HF Öst 1 & 2. Ses 10/11 :).

//Ledarna

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-03

Senast uppdaterad: 2023-11-03

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!