Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Väst P15 lag 6

"Vi ska fokusera på att göra jobbet i varje minut med bra attityd, rätt inställning och härlig positivitet"

Distrikt och lag?
HF Väst P15 lag 6

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Ungefär för ett år sedan. Spelarna har genomfört Tema 1–8 och sedan har vi haft två givande träningsdagar med aktuell kommunaktion däremellan.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har fått förbereda oss gemensamt genom att ta fram ett gemensamt språk mellan alla spelare från alla olika klubbar. Då vi har en stor spridning av spelare från både Göteborg/Halland och Västergötland/Småland har vi behövt anpassat utöver de praktiska anledningarna. Vi har oavsett fått möjlighet att gå igenom olika taktiska, tekniska och mentala områden som har gett hos en bra förståelse vad som fungerar bra och vad vi behöver prioritera. Vi vill alla fortsatt bidra till en trygg miljö där alla bidrar och kan vara sig själva.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen? Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Vi ser framemot att ha roligt tillsammans och få spela många tuffa matcher med hög intensitet! Sammanfattat en rolig upplevelse med allt som Sverigecupen bjuder på! Vi ska vidare fokusera på göra jobbet i varje minut med bra attityd, rätt inställning och härlig positivitet. Det är där alla ska lägga sitt fokus. Vi ska vara nöjda efter varje match med vår egen prestation!

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Ett taktiskt flexibelt lag som kommer att lägga ner mycket energi för att ligga steget före i samband med mycket glädje!

//HF Väst Lag 6

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelprogrammet kommer publiceras inom kort.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-07

Senast uppdaterad: 2023-11-07

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!