Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Väst F15 lag 4 - Bohuslän-Dal/Värmland

"Det ska bli otroligt roligt att se hur vårt lag kommer stå sig i cupen"

Distrikt och lag?
HF Väst F15 lag 4

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Resan började 2 oktober 2022 och efter sammanlagt sju träffar med åtta olika teman, så har vi nu våran uttagna trupp som skall åka till Sverigecupen.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Det blir två träningar tillsammans, där vi filar på spelet och sammanhållningen i gruppen.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Det är själva helhetsupplevelsen som man ser fram emot mest. Matcherna, stämmningen och det sociala runt omkring med publik och massa handboll att titta på.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Vi förväntar oss tuffa matcher och en otroligt rolig helg med massa handboll att både titta på och att prata om. Sverigecupen är en enda stor handbollsbubbla som vi kommer befinna oss i en hel helg. Det kommer bli otroligt roligt att få se och uppleva alla talangfulla handbollsspelare, både på och utanför planen. Det kommer bli ett minne för livet, både för ledare och spelare.

Vi har ett talangfullt lag med spelare från ett par mindre klubbar, vilket kommer att ge tjejerna utmaningar att stå upp mot de ”större” lagen. Men vi kommer att ge alla vi möter en tuff kamp. Det ska bli otroligt roligt att se hur vårt lag kommer stå sig i cupen.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Publiken ska förvänta sig tuffa matcher, fyllda med krigarinställning och handbollsgodis. En glädjefylld atmosfär med bra stämmning både på och utanför plan.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Vår trupp är representerad av spelare från 5 olika klubbar.

//Tony Reinholtsen, Anna Baldesjö och Sara Nilsson

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelchema för gruppspelet >> Pdf, 100.7 kB.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-10

Senast uppdaterad: 2023-11-10

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!