Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Väst P15 lag 3 - Göteborg/Halland

"Vi vill spela en fartfylld handboll där killarna ger allt både framåt och bakåt för varandra"

Distrikt och lag?
HF Väst P15 lag 3

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Spelarutbildningen började under 2022 och har varit genomförts genom ett antal olika tematräningar som sedan övergick till uttagningar för Sverigecupen!

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Vi har haft 3 st gemensamma träningar med laget där vi gått igenom lite av hur vi vill upplevas som lag och grupp, hur vi ska spela och framförallt hur vi kan stötta och peppa varandra som individer.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Att spela matcher med laget såklart men framför allt att ge killarna en grym upplevelse i Nyköping.

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Att arrangemanget är så bra som det brukar vara, mycket publik, härlig inramning och en massa spännande matcher. Vi är övertygad om att killarna och vi ledare kommer få med sig en massa härliga minnen för livet.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
En fartfylld handboll med ett gäng killarna som ger allt både framåt och bakåt för varandra. Det finns en hel del skottkraft i gänget samt ett gäng bolltrollare som garanterat kommer bjuda på en och annan finess.

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Vi har såklart några riktigt härliga profiler i laget som får presentera sig själva på planen för publiken och det kommer såklart bjudas på en hel del härliga garv!

//Ledarna

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelchema för gruppspelet >> Pdf, 100.7 kB.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-10

Senast uppdaterad: 2023-11-10

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!