Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Lagpresentation: HF Väst P15 lag 4 - Bohuslän-Dal/Värmland

"Att få åka upp till Nyköping och Sverigecupen för att få en upplevelse för livet"

Distrikt och lag?
HF Väst P15 lag 4

När började spelarutbildningen för den här årskullen och hur har den varit upplagd?
Vi i Bohuslän-Dal/Värmland började för ungefär ett år sedan. Sedan har spelarna genomfört Tema 1–8 där vi haft givande spelarutbildningar. Vi har därefter haft en träningsdag inför SVC där spelare och ledare har fått komma närmare varandra och tränat på det vi i laget önskar göra.

Hur kommer era närmaste förberedelser se ut inför Sverigecupen?
Våra förberedelser har varit enkla och tydliga då det är många spela från olika klubbar. Allt från hur vi vill spela till hur vi vill vara som grupp. Vi har övat på enkla praktiska delar i spelet som gör att alla spelare har en chans att komma in och göra bra ifrån sig utan att behöva tänka allt för mycket. Vi har även försökt skapa en trygg och säker miljö där spelarna, såväl som ledarna, kan vara sig själva och göra sitt bästa utifrån sina egna förutsättningar.

Vad ser ni mest framemot under Sverigecupen?
Vi ser mest fram emot att få ha roligt tillsammans och möta många bra lag med olika kvalitéer och spelartyper. Såklart ser vi också fram emot en fantastisk helg med allt vad Sverigecupen innebär!

Vilka förväntningar har ni på Sverigecupen? Berätta gärna om era sportsliga förväntningar, men glöm inte att reflektera över arrangemanget och den upplevelse ni tror att det blir för er som grupp.
Våra förväntningar på helgen är stora. Att få åka upp till Nyköping och Sverigecupen för att få en upplevelse för livet. Vi vill bjuda publik, motståndare och delaktiga på en tuff, schysst och positiv energi för att skapa minnen för alla inblandade. Sen ser vi alla emot att få träffa nya handbollsmänniskor som brinner för sporten så som vi gör.

När publiken bänkar sig i Nyköping, vad kan de då förvänta sig att få se?
Vi hoppas att publiken får en fantastisk upplevelse av Sverigecupen och alla lag. Vi vill bjuda på härliga handbollsmatcher som utsöndrar glädje, kämpaglöd och energi!

Berätta lite mer om ert lag: det kan handla om profiler i laget, rutiner vid sidan av banan, något skojigt/annorlunda som kanske hänt på resans gång eller något annat som kan vara roligt och intressant för motståndare och publik att känna till.
Vi har två olika målvaktstyper som vi hoppas kan ta sig an de olika utmaningar vi kommer stå inför. Vi har inte riktigt några profiler. Vi har ett gäng killar som kommer bidra på olika sätt med sina olika spelstilar och tankesätt som vi instruktörer verkligen uppskattar. Vi har gått åt ett lite annat håll än vad kanske många av dom andra lagen gjort. Vi lade mycket fokus på att få killarna att bli komfortabla med varandra och våga vara sig själva.

//HFV P15 Väst Lag 4

Sverigecupen spelas i Nyköping 10-12 november.

För att följa Sverigecupen inför och under turneringen, ladda ner appen SWE handboll där du kommer hitta senaste nytt, presentationer, intervjuer, spelprogram, vad som händer i hallarna och i Nyköping under helgen och mycket mycket mer. Appen är aktiverad och har börjat fyllas med information, så ladda ner redan nu.

Spelchema för gruppspelet >> Pdf, 100.7 kB.

Relaterad information
Till alla lag- och domarpresentationerna >>
Till Sverigecupens sida >> Länk till annan webbplats.
Se matcherna live på Handboll Play >> Länk till annan webbplats.
Till merchandisen för Sverigecupen >> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-10

Senast uppdaterad: 2023-11-10

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!