Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Schysstmatch - möte

- ett kort möte vid sekretariatet fem minuter före matchstart för att skapa en trygg matchmiljö.

Syftet med mötet är att påminna om allas ansvar att samarbeta som ett team, allt för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt på planen, på bänken och på läktaren. Från och med 13 januari ska Schysstmatch – mötet genomföras i åldersklasserna U12-U19 (både flickor och pojkar). Syftet med mötet är att påminna om allas ansvar att samarbeta som ett team, allt för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt på planen, på bänken och på läktaren.

Deltagare

Matchvärd, domare, funktionärer (tidtagare och sekreterare), en (1) ledare från respektive lag.

När

Fem (5) minuter före matchstart.

Var

Vid sekretariatsbordet.

Hur

  • Matchvärden är sammankallande och leder mötet.
  • Matchvärden påminner om allas ansvar att samarbeta som ett team för att matchen ska genomföras på ett schysst sätt. På planen, på bänken och på läktaren.
  • Matchvärden beskriver kort principen om nolltolerans. Att den handlar om att skapa god stämning och att respektera de beslut som tas.

Ladda ner dokumentet för ”Schysstmatch – möte” Pdf, 115.5 kB, öppnas i nytt fönster. och skriv ut för att ha vid sekretariatet. Passa också på att ladda ner ”matchvärd – du är viktig”, Pdf, 107.3 kB. laminera och trä på ett band för att sedan ge till era matchvärdar för att snabbt hitta information om deras uppgift/roll samt principen om nolltolerans.

Saknar din förening eller behöver ni påfyllning av matchvärdsvästar, kontakta kontoret på Handbollförbundet Öst Länk till annan webbplats. så hjälper vi er.

#schyssthandboll #schysstmatchmöte

Publicerad: 2024-01-12

Senast uppdaterad: 2024-01-12

Författare: Maria Casado

Intressant? Dela gärna!