Gå till innehåll

HANDBOLL ÖST

HANDBOLL ÖST

Para Handbollfestival

Under säsongen 2022-2023 välkomnade vi in Para Handbollfestival. Ett uppskattat koncept som kommer tillbaka även till den här säsongen.

En Para Handbollfestival är en match- och träningssamling som pågår i ca 3 timmar med deltagare i alla åldrar från handbollsföreningar, men också inbjudna verksamheter i närliggande område. Alla deltagare är med från början till slut och erbjuds att vara med i olika övningar så som gemensam uppvärmning, stationer, matchspel och avslutning.

Para Handbollfestivalen riktar sig till personer med kognitiva funktionsnedsättningar, så som intellektuella funktionsnedsättningar (IF) och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och till personer med lättare fysiska funktionsnedsättningar och rullstol som på grund av funktionsnedsättningen inte kan delta på lika villkor inom den traditionella handbollen.

Vi har en målsättning att genomföra fyra tillfällen av Para Handbollfestivalen under säsongen, två på hösten och två på våren. Inför varje tillfälle anmäler sig föreningen/verksamheten sig på nytt. Detta för att hålla det mer öppet för deltagarna och närliggande verksamheter att enklare kunna delta när och var det passar just er.

Para Handbollfestival
Tillfälle 1 -
Tillfälle 2 -
Tillfälle 3 -
Tillfälle 4 -

Anmälningsavgiften för Para Handbollfestivalen är säsongen 2024-2025 kostnadsfri.

Publicerad: 2022-11-25

Senast uppdaterad: 2024-04-06

Författare:

Email: