Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Uttagningen klar inför tema 8 i spelarutbildningen

Nu har alla deltagare på tema 7 i spelarutbildningen fått besked om de är vidare till tema 8 eller inte. Det är viktigt att poängtera att det inte är nu de ska vara på toppen av sin handbollskarriär samt att alla spelare utvecklas olika och i olika takt.

Spelarutbildningen för spelare födda 2008 börjar närma sig slutet inom Handboll Väst. Nu har den första uttagningen mejlats ut till alla deltagare från tema 7. Totalt har cirka två tredjedelar blivit uttagna till nästa steg. De spelare som är uttagna har blivit kallade till tema 8. Därefter tas de slutliga trupperna ut till Sverigecupen som spelas den 10-12 november i Nyköping.

Tyvärr kan inte alla gå vidare. Det har varit stenhård konkurrens och våra instruktörer har haft riktigt svårt att göra en uttagning. Viktigt är också att komma ihåg att det inte är nu man ska vara på toppen av sin handbollskarriär, utan när man är +25 år gammal.

Drömmer du om att spela i landslaget, men har inte blivit uttagen till Sverigecupen? Ge inte upp – kämpa på med din träning! Alla spelare utvecklas olika och i olika takt och många spelare som inte kallas till Sverigecupen eller SHF:s läger kommer in senare i vår landslagsverksamhet. Det finns ett flertal exempel på spelare som inte spelat Sverigecupen eller varit med på SHF lägerverksamhet, men har senare i sin karriär spelat flertalet landskamper.

Till information om spelarutbildningen >>

Till information om uttagningsprocessen för Sverigecupen >>

Publicerad: 2023-09-12

Senast uppdaterad: 2023-09-12

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!