Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Förutsättningar till serieanmälan 2024/2025

Vi har ännu inte avslutat säsongen 2023/2024, men Tävlingskommittén är redan i full fart med planering inför nästkommande säsong. Nu har de sammanställt information kring förutsättningar inför serieanmälan 2024/2025.

Nu börjar planeringen inför seriespel säsongen 2024/2025. Vi kommer alltjämt stå inför utmaningen att kunna erbjuda alla ett givande seriespel samtidigt som vi vill hålla nere reseavstånden.

Viktiga datum

- I början på april skickas anmälningsinformation för seriespel ut till respektive förening.
- 1 maj ska anmälan vara klar i Profixio.
- I samband med serieanmälan senast 1 maj vill vi också ha in eventuell ansökan om samverkan. Samverkansavtal behövs om två föreningar avser att spela med ett gemensamt lag eller om en förening ska låna spelare från annan förening till seriespel. Läs mer om det i TBBU, tävlingsbestämmelserna för barn & ungdom.
- I mitten på maj får föreningen ut ett förslag till serieindelning. Förslaget är ute på remiss under en begränsad tid. Mer information om det kommer ihop med förslaget.
- 1 juni fastställs serieindelningen av tävlingskommittén. Efter fastställandet betalar man en anmälningsavgift oavsett om man senare drar ut ett lag.
- Vecka 25 är vår målsättning att skicka underlag för matchläggning ut från distriktet till respektive förening.
- I mitten på augusti ska matchläggning för alla serier som HFV administrerar vara klart och inlagt i profixio från förening. Exakt datum meddelas senare

För att det ska finnas garantier för att ni får med ert lag (barn & ungdom) i den nivå/klass ni önskar så måste ni ha anmält laget senast 1 maj. Därefter har lagen möjlighet att inkomma med önskemål om tillägg eller ändring under remisstiden. Det som då inkommer är ett önskemål som tävlingskommittén beslutar om de kan tillgodoses utan att de serieindelningar som gjorts efter 1 maj påverkas på ett sätt som berör andra lag/serier.

Till alla förutsättningar till serieanmälan 2024/2025 >>

Publicerad: 2024-02-23

Senast uppdaterad: 2024-03-05

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!