Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

instruktör pratar med spelare och håller i en boll. Foto: Stefan Svensson

Foto: Stefan Svensson

Instruktörer - spelarutbildning

Handboll Väst vill bidra till att vi utvecklar duktiga handbollstränare i regionen och uppdrag för dig som vill vidareutvecklas som handbollstränare genom förbundets verksamhet. För att kunna genomföra våra spelarutbildningar behöver vi duktiga och engagerade instruktörer.

Instruktörer sökes

Vi söker dig som brinner för handboll, visar stort engagemang för individuell utveckling och agerar utifrån Svenska Handbollsförbundets grundsyn på ledarskap! Du förväntas även att vara delaktigt under majoriteten av verksamheten, arbeta tydligt efter syftet och upprätthålla en god framförhållning i din kommunikation, samt uppvisa specificerat polisutdrag för arbete med barn och ungdomar. Arvodering, kläder och material i enlighet med standardavtal.

Under Tema 1-8 delas våra instruktörer in i team med rollerna huvudinstruktör, assisterande instruktör och målvaktsinstruktör. Våra huvudinstruktörer ska ha genomgått minst TU5/TS2, assisterande instruktörer minst TU3/TS1 och målvaktsinstruktörer minst MV1 med erfarenhet. Vissa undantag kan förekomma vid påbörjad utbildning och särskilda fall. När verksamheten för Spelarutbildning 2.0 sedan övergår till Distriktslagsverksamhet kan man få rollen som Förbundskapten, assisterande förbundskapten eller målvaktsinstruktör för ett eller flera av de lagen som representerar Handbollförbundet Väst på Sverigecupen. Dessa bestämt först efter Tema 7 och det är inte säkert att man blir erbjuden samma roll, spelargrupper och område som tidigare under verksamheten.

Nu söker vi instruktörer till spelarutbildningen för spelare födda 2010.

Till ansökan som instruktör för spelarutbildning födda 2010 >> Länk till annan webbplats.

Kontakta kansliets spelarutbildningsansvariga för mer information, till kontaktuppgifter >>

Publicerad: 2022-11-16

Senast uppdaterad: 2024-04-22

Författare: Louise Idebäck

Intressant? Dela gärna!