Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Biljettsläpp Final4

Nu släpper vi biljetterna till damernas och herrarnas Final4 i ATG Svenska cupen.

Final4 damer

Final4 herrar

Köp din biljett redan nu och försäkra dig om en plats i arenan när topplagen i ATG Svenska cupen ska avgöra vilka som tar hem cup-bucklan. För första gången arrangeras en samlad slutspelshelg i ATG Svenska cupen med semifinaler, bronsmatch och final i ett Final4.

Estrad Alingsås arrangerar damernas Final4 den 24-25 februari 2024.
Halmstad Arena arrangerar herrarnas Final4 den 9-10 mars 2024.

 

Läs mer om ATG Svenska cupen Final4
Alingsås och Halmstad värdar för ATG Svenska cupens första Final4
Final4 i framtida ATG Svenska cupen

 

ATG Svenska cupen
ATG Svenska cupen är hela handbollssveriges gemensamma tävling där samtliga föreningar med representationslag, damer och/eller herrar, kan anmäla sitt deltagande. Via kvalspelet i omgång 1–3 kvalificerar sig tio lag till omgång 4, dit de 22 högst rankade lagen i Sverige redan är direktkvalificerade. Efter omgång 4 spelas åttondelsfinaler och kvartsfinaler. ATG Svenska cupen avgörs under ett samlat slutspel, Final4, med semifinaler, bronsmatch och final under en helg.

Mer om ATG Svenska cupen hittar du på atgsvenskacupen.se. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-09-05

Senast uppdaterad: 2023-09-05

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!