Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Aktiviteter 2023

Här hittar du de aktiviteter som genomförs av landets föreningar under Handboll NU 2023, sorterat distriktsvis.

Eskilstuna
I Eskilstuna så kommer precis som förra året alla fyra Eskilstuna föreningar Eskilstuna Guif, HK Eskil, Gökstens BK och Eskilstuna Parasporsförening att samverka med att genomföra olika aktiviteter runt om i Eskilstuna under Handboll NU veckan.

Lördag 16/9 Effolk Arena - Handboll Festival med Göksten som arrangör.

Måndag 18/9 - Fredag 22/9. Aktivitet i 18 skolor i Eskilstuna kommun. Alla fyra Eskilstunaföreningar, i samarbete tillsammans med hjälp av NIU elever från Rekarne gymnasiet.

Lördag 23/9 aktivitet i Stiga B och C. Minimatcher, passningsrekordet, medaljutdelning mm. Eskilstuna Guif står som arrangör och det ges tillfälle att hänga med föreningens seniorspelare.

Söndag 24/9 – Herrmatch i handbollsligan. Eskilstuna Guif vs Hallby

Ala IF
Arrangerar handbollensdag den 16 september mellan kl. 11–14 på Ljusne idrottshall. Där hela familjen är inbjuden för att delta på aktiviteter som Hand the Ball, hoppborg och godisregn. Ambulansen kommer finnas på plats för att visa upp sig och delta under arrangemanget. Kiosken är öppen för hamburgare och dagen kommer att avslutas med ett sponsorlopp.

Edsbyn IF Handboll
Kommer under handbollens dag den 16 september mellan kl. 11–13 vid Celsiushallen, att arrangera klöverloppet för att samla medel till kommande säsong. Loppet är för alla som vill bidra - alltså även de som inte spelar eller tränar handboll. Föreningen kommer även ge möjlighet till att prova på handboll genom att använda sig av Hand the Ball konceptet och ha en del tävling så som speedshooting etc. Förutom detta kommer Sportbolaget att finns på plats med föreningskläder. Korv, hamburgare och fika finns till försäljning, samtidigt som föreningen bjuder alla som deltar i klöverloppet på grillunch.

Alfta GIF Handboll
Hade sin handbollensdag redan den 18/8, där föreningen bjöd in hela föreningen, samt alla sina sponsorer. Föreningen genomförde ett sponsorlopp, där ungdomarna hade egna sponsorer. Många aktiva som sprang ivrigt medan deras släkt, vänner och sponsorer hejade på. Efteråt arrangerades beachhandbollsmatcher, där föreningen mixade lagen med yngre och äldre spelare.

Avslutningsvis bjöds alla ungdomar på hamburgare och festis. Helt enkelt en lyckad handbolls dag där hela föreningen deltog.

Arbrå HK
Hälsar alla spelare och ledare med familjer välkomna till att fira handbollens dag, den 16 september på Brånans IP mellan kl. 13:30-15:30. För alla aktiva spelare står framför allt gemensamma lekar och dragkamp på programmet, samt det traditionella sponsorloppet för spelare och ledare. För alla som kommer finns det möjlighet till gå-bingo och prova på handboll. De kommer även ha försäljning av lite nya klubbprylar, bland annat AHK-strumpor och möjlighet till att prova klubbkläder. Det finns också möjlighet för dem som vill sälja urvuxna klubbprylar vid deras second-handbord. Utöver detta kommer det självklart även finnas korv med bröd och fika.

Hällbo IF Handboll
Bjuder in föreningens alla medlemmar och allmänheten till beachhandbollsplanen i Segersta mellan kl. 11–13 lördag den 16 september. Där de kommer bjuda på hamburgare och dricka, samt arrangera lekar, tävlingar, Hand the Ball aktiviteter, spela beachhandboll, godisregn och möjlighet till bad.

Arbrå HK och Hällbo IF Handboll skall även samverka söndagen 17/9, då de skall delta på en föreningsdag som Föreningsalliansen arrangerar tillsammans med Bollnäs Kommun och RF-SISU Gävleborg på fyra olika sportanläggningar i Bollnäs mellan kl. 14–16. Föreningarna kommer ha en gemensam prova på Hand the Ball aktivitet, samtidigt som de kommer utnyttja dagen till att marknadsföra sina föreningar. Denna föreningsdag är främst riktad mot ledarrekrytering, vilket innebär att föreningarna har möjlighet att lyfta behovet av fler ledare till föreningslivet. Föreningsalliansen kommer dels marknadsföra dagen mot gymnasieungdomar, unga vuxna, föräldrar och pensionärer och berätta att deras tid och engagemang behövs i föreningslivet.

Enköpings HF
Nu på lördag 16/9 på Handbollens Dag får alla barn testa på att spela handboll! EHF bjuder in till en ”prova på”-timme där alla intresserade barn i åldrarna 7-12 år får komma och testa på sporten. Oavsett tidigare erfarenhet. Föreningen bjuder på fika.

Hultic BK
Kommer att arrangera öppna träningar under hela Handboll NU veckan.

IFK Arboga
Genomför olika aktiviteter både på fredag 15 och lördag 16 september. Föreningen har också en jubileumsfest på kvällen, då föreningen fyller 60 år.

Kommer att ha en killkväll på fredagen, för att locka till oss fler killar till föreningen. Där kommer det bland annat lattja lite handboll, prova hur hårt man skjuter och så kommer så bjuds det på pizza. På lördag genomförs Handbollens Dag för alla barn och även vuxna. Det kommer att vara olika stationer med bland annat speed shooting, rebounder, se hur högt man kan hoppa och se hur träffsäker man är. De kommer dela ut gympapåsar med vattenflaska, godis, reflex och infolapp om våra träningstider till de 100 första barnen som besöker arrangemangen.

IFK Mockfjärd
Mockfjärd kommer ha Öppet hus kl 10-12 lördagen den 16/9. Föreningen kommer erbjuda handbolls lekar, prickskytte, minihanboll, hinderbana, hårdast skottävling samt ha fiskdamm där de delar ut en gympapåse som bland annat innehåller en handboll och lite annat gott. Ledare och spelare från alla lag hjälps åt att genomföra denna dag.

IFK Örebro
Match IFK Örebro-Huddinge hemmapremiär i Allsvenskan 24/9 där föreningen bjuder in alla i i föreningen och i hela Örebro. De kommer att vara godisregn och andra aktiviteter i samband med matchen.

NKIK Handboll
Kommer att genomföra lunchrast- och fritidsaktiviteter på totalt 9 skolor (det görs varje vecka, men denna vecka kommer de uppmärksamma det extra mycket på hemsida och i sociala medier). Den 21/9 kommer föreningen vara med på en familjedag som en skola anordnar.

På handbollensdag är föreningen med på en stor områdesdag i Navestad där de kommer köra Hand the Ball och grilla korv. Utöver det har föreningen en ”Tillsammans-vecka”, där vårt damlag och äldre spelare besöker och är med på våra yngre lags träningar.

Sedan arrangerar en workshop för alla föreningar i området, den 18/9, hittills är det 27 ledare anmälda.

Sala HF
Arrangerar Linkan Cup en seniorturnering för herrar under lördagen 16 september och under söndagen spelar man ungdomsmatcher.

Tillberga IK
Flickor 12-13 har uppvisning av handboll under festivalen Rallarsvingen i Tillberga.

Vintrosa IS
Har redan kört en uppstart av tre nya grupper i handboll F16/17, P16/17 samt Bollkul FP18/19. Det har genomförts två helger i rad nu med stor framgång och kommer att fortsätta. Föreningen ska ordna en träff med dessa barn och de från sommarens beachskolor i hemmahallen sista helgen i september och bjuda på burgare till alla barn. Det blir en utdragen Handbollen dag över flera helger.

Västerås/Irsta
Kör prova på aktivitet i samband med herrmatchen i B-hallen och delar ut info kring träningsgrupperna. A-damerna står för mottagandet.

- Sollefteå HK arrangerar en kickstart upptakt för nya medlemmar den 17 september
kl.14.00-16.00. Prova på olika grenar med handboll i Vallaskolans sporthall.
>>Sollefteå HK:s information<< Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Boden Handboll IF presenterar laget den 15 september kl.12.00-16.15 i Enter galleria, Boden. >>Boden Handboll IF<< Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Bodens BK HF arrangerar tillsammans med NIU en förstart på klasshandboll i Bodens Energi Arena, Boden den 16 september kl.09.30-17.00. >>Bodens BK HF<< Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Nordmalings Handbollsförening arrangerar en handbollens dag med olika aktiviteter och en sportloppis den 16 september kl.11.00-14.00 i Norrskenshallen.
>>Nordmalings aktiviteter<< Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- OV Helsingborg arrangerar en Hand the Ball utbildning för alla skolors medarbetare inom RF-SISU Skånes Rörelsesasning i skolan i Helsingborg.

- Höörs handbollsklubb bjuder in de yngre spelarna i klubben och deras vänner för umgänge och träning i Sporthallen Höör kl. 10-12 med efterhöljande grillning samt titta på damerna som spelar match i handbollsligan kl. 14:00!

- Hand the Ball instruktörsutbildning i Helsingborg. Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- Dalby GIF under Handbollens Dag arrangerar de spännande matcher där föräldrarna ställs mot våra duktiga handbollsspelare, kiosk med massa gott och ett lotteri med många fina vinster. Dalbys egna Allstar team avslutar dagen med en spännande match. Håll utkik för fler överraskningar!
>>Dalby GIFs aktiviteter<< Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

- HF Karlskrona kommer arrangera prova-på pass hos PANG-Gänget (parahandboll) samt ha inspirationspass för befintliga U11-U14 spelare där spelare från A-lag, både damer och herrar kommer att leda träningarna. Detta görs under Handbollens dag den 16 september.

- H78 Sölvesborg under Handbollen dag i Sälversborgs IDrottshall kommer de att arrangera Matchspel för PF9/10, tipsrunda för föreningen och någon typ av tävling!

- Lödde Vikings HK kommer att arrangera Handbollens Dag den 2 september samtidigt som det är invigning av nya Tolvåkershallen. Programmet är Gladiator spel för de yngre på förmiddagen och minihandbollsturnering på eftermiddagen för de äldre.
https://www.laget.se/LVHK/News/7380588/Handbollens-Dag-lordag-2-september-

- H65 Höörs HK kommer under Handbollens Dag den 16 september att bjuda in de yngre spelarna i klubben , alla spelare som kommer skall ha en vän med sig som aldrig har spelat handboll. Alla som vill får stanna kvar och titta på våra damer som spelar match i Handbollsligan kl 14:00.

- Lågan IK bjuder in till spontanhandboll mellan kl 13-15 i Lågehallen där både barn och vuxna deltar. Samt möjligheten till att prova prick och hastighetskytte. Dagen avslutas med match där vårt herrlag möter H43 Lund i en träningsmatch kl 15:45.

- KFUM Lundagård arrangerar Handbollens Dag lördag den 16 september i och utanför Gunnesbohallen kl. 9:30-14. De börjar med Välkommen att prova på för 5 år och yngre i hallen sedan 6-7 år i hallen och sedan är det försök till passningsrekord kl12:00-12:01!! Kl. 13:00 spelar Lundagårds damer mot Kävlinge HK i en träningsmatch.

Övriga aktivteter som arrangeras samtidigt är street handboll, minihandboll, tävlingar, hastighetskamera, hoppborg, information om verksamheten, klädprovning och korvgrillning! Varmt välkomna!

https://www.lundagardhandboll.se/nyheter/?ID=335369&NID=1067708 Länk till annan webbplats.

Utöver återstartsstödet föreningar kan söka om max 5000 kr för Handbollens dag, får alla föreningar som tillhör Handbollförbundet Väst ytterligare 5000 kr om man genomför en aktivitet någon av dagarna under Handboll NU-veckan. Läs mer om stöden här

- Alingsås HK kommer på Handbollens dag den 16 september bjuda in alla barn, 4-10år, som är nyfikna på Alingsås HK och vill prova på handboll. Det är mellan 10.00-12.00 i Nolhagahallen.
Mer information: https://alingsashk.myclub.se/site_node/7641/nyheter/kom-och-prova-handboll Länk till annan webbplats.

- Anderstorps SK kommer på Handbollens dag den 16 september ha aktiviteter i samband med att deras herrlag har hemmapremiär mot Redbergslid. Med aktiviteter i samhället, tipspromenad, aktiviteter i hallen med speedshoting, hinderbanor, straffar och massa annat kul. Det kommer vara fri entré för alla barn upp till 18 år på matchen, alla aktiviteter är grattis. Vi kommer även bjuda på saft, bulle nere i aktivitets hallen. Även att vårt herrlag kommer efter matchen ha autografskriving för dom som önskar.
Mer information kommer på: https://www.svenskalag.se/askhandboll Länk till annan webbplats.

- Backa HK kommer på handbollens dag den 16 september arrangera gratis prova-på-handboll. Aktiviteten är i Skälltorpsskolans idrottshall och för barn födda 2014–2019.
Backa HK medverkar även på Brunnsbodagen. Deras ledare och unga handbollsspelare kommer att berätta om handbollsklubben och låta besökarna få prova olika aktiviteter med handboll. Där riktar de sig till alla åldrar.
Läs mer: https://www.laget.se/BackaHandbollsklubb/ Länk till annan webbplats.

- BK Heid kommer på handbollens dag den 16 september samla föreningen utanför Heidhallen och officiellt starta säsongen 2023/2024. De kommer att anordna lekar, tävlingar och spontanhandboll utanför Heidhallen. Det kommer även vara hoppborg och grillning av hamburgare.
Läs mer: https://www.bkheid.se/nyheter/?ID=323116&NID=1063440 Länk till annan webbplats.

- Borås HK84 kommer på Handbollens dag den 16 september och den 17 september att anordna Camp BHK i Svenljunga. Campet är för alla ungdomar i Borås HK i åldrarna 7-15år och under två dagar kommer de ha massor med handboll, träning och mängder med roliga aktiviteter.
Mer information: https://camp.laget.se/BHK84/Camp-BHK Länk till annan webbplats.

- Handbollsklubben Bollebygd kommer under Handboll NU, med start den 16 september att ha flera aktiviteter både i Idrottshallen och i centrum. De kommer att ha:
- uppstart av handbollskolan
- uppstart av bollis
- träningsstart för pojkar och flickor födda 15/16
- torgaktiviteter med hoppborg, brandkåren har uppvisning, aktivitetsbana, minihandboll och prickskytte med brandkåren.
Aktiviteterna kommer alltså att genomföras under flera dagar med start den 16 september.
Mer information: https://www.laget.se/hkbollebygd Länk till annan webbplats.

- HK Brukspöjkera kommer under handbollens dag den 16 september att ha en kick-off i Deje sporthall. Det blir en dag för alla - för dig som spelare, ledare, förälder, funktionär eller medlem men även för dig som inte är medlem eller delaktig men är nyfiken på handboll.
Det kommer att vara aktiviteter och tävlingar. Prova på handboll, minihandbollsmatcher, korta tävlingar, hinderbana m.m För alla som vill - ombytta och redo för att ha kul!
De kommer även att informera om kommande säsong, presentation av säsongens lag, prova kläder m.m.
Kiosken står öppen med bland annat körv, fika, dricka och godis.
Läs mer: https://www.laget.se/HKBrukspojkera/News/7391950/KICK-OFF-och-HANDBOLLENS-DAG-16-september-kl-11-13 Länk till annan webbplats.

- HP Warta och Göteborg beachhandball club kommer på Handbollens dag den 16 september bjuda in barn och ungdomar i åldrarna 10-15 år att prova på beachhandboll. Instruktörer från Göteborg Beachhandball Club kommer att vara på plats i Skatås från 12.00-15.00 med bollar och glatt humör. De riktar sig till de som redan spelat beachhandboll och till ALLA som aldrig har provat på beachhandboll.
Mer information: https://www.svenskalag.se/hpwarta/nyheter/2019782/testa-beachhandboll-gratis-lordag-16-september Länk till annan webbplats. och www.instagram.com/goteborgbhc Länk till annan webbplats.

- Härryda HK kommer under Handboll NU-veckan ha drop-in på alla lagträningar för den som vill prova på eller komma tillbaka till handbollen. Se laget.se/HarrydaHK Länk till annan webbplats. för mer information om lagtider/plats.
På handbollens dag den 16 september kl.10-12 kommer de att genomföra drop-in oavsett ålder i Mölnlycke idrottshall A. Prova på olika handbollsteknik, skott, prata med ledare om klubben, lagen mm.
De kommer att ha prova-på för nybörjare 7 år i Landvetter idrottshall söndag 17 september kl.10-11. Ingen föranmälan krävs.
Läs mer: https://www.laget.se/HarrydaHK Länk till annan webbplats.

- IF Hallby Handboll kommer mellan den 16-17 september att erbjuda en camp för hela föreningen med träningar, minihandbollsturnering och värdegrundsarbete. På handbollens dag den 16 september så kommer de att ha vernissage med föreningens värdegrundsarbete i samband med herrlagets hemmapremiär. Den 23 september har de uppstart för deras knatteboll för de minsta i föreningen samt handbollsskolan.
Mer information: https://www.hallbyhandboll.se/News/7397544/Storpublik-vantar-pa-lordagens-herrpremiar Länk till annan webbplats. och https://www.laget.se/Knattebollen/News/7376677/Valkommen-till-en-ny-sasong-med-Knatteboll Länk till annan webbplats.

- IFK Bankeryd kommer den 23-24 september att anordna USM P18 steg 1 samt ha en "Miniturnering" för F2011 den 23 september mellan kl 10.00-12.00.
Läs mer: https://www.laget.se/IFKBankeryd Länk till annan webbplats.

- IFK Hammarö har på handbollens dag den 16 september Prova på träning för följande:
Årskurs 1-3 kl: 10.00-12.00
Årskurs 4-6 kl: 12.00-14.00
Plats: Hammarhallen A
Mer information: https://www.laget.se/IFKHammaro Länk till annan webbplats.

- Kvibergs HK kommer den 15-16 september anordna Kvibergsblixten, en turnering för seniorer i Kvibergs Arena och Serneke Arena.
Läs mer om Kvibergsblixten på: https://kvibergsblixten.se/ Länk till annan webbplats.

- Lysekils HK kommer under Handbollens dag den 16 september att ha minihandboll och handbollslekis för de allra minsta i Kronbergshallen. Det blir en förmiddag i hallen där de välkomnar gamla som nya barn i handbollslekis 4-6 år och självklart även så i U7 – där deras 7 åringarna kommer att spela minihandboll. Kiosken kommer att vara öppen och för alla barnen som är med och deltar bjuds på korv med bröd och festis. Lysekils HKs maskot kommer även husera runt i hallen för att öka spänning och stämning under aktiviteterna.
Kl. 09.30-10.30 Handbollslekis (4-6år)
Kl. 10.30-11.30 Minihandboll för U7
Mer information: https://www.laget.se/LysekilHK/News/7394354/HANDBOLLENS-DAG-16-9 Länk till annan webbplats.

- Marks HK kommer under Handboll NU att annonsera om handbollsskola, besöka skolorna för att introducera handboll, ha "Öppen Hall" för alla i ÅK 4-6 samt ha tränarutbildning heldag. Läs mer: https://www.laget.se/markshk Länk till annan webbplats.

- Melleruds Handbollsklubb kommer på Handbollens dag den 16 september att bjuda in samtliga spelare i föreningen för att fira handbollens dag. Förutom att klubbens egna tränare finns på plats för att lära ut och instruera världens bästa sport så gästas vi i år också av två välmeriterade instruktörer, Sabina Jacobsen och Mikael Blom. Dagen startar vid 10.00 och avslutas vid 16.00.
Mer information: https://www.svenskalag.se/mellerudshk/nyheter/2014903/handbollens-dag-den-16-september Länk till annan webbplats.

- Redbergslids IK kommer under Handboll NU att starta upp sin verksamhet för handbollslekis samt en helt ny satsning som vi kallar för Bollkul för barn födda 2019-2020.
Läs mer: https://redbergslidsik.sportadmin.se/start/?ID=402475 Länk till annan webbplats.

- Stenungsunds HK kommer på Handbollens dag den 16 september att ha fotografering (lagbilder och profilbilder) med hela föreningen. Samtidigt pågår det lek med boll i Idrottshallen där de mixar alla åldrar.
Mer information: www.laget.se/shkhandboll Länk till annan webbplats.

- Särökometernas HK kommer söndagen den 24 september att ha en Prova-på-dag för barn i åldrarna 6-12 år. Det är mellan 09.00-15.00 i Särö idrottshall 1.
Mer information: https://www.sarokometerna.se/ Länk till annan webbplats.

- Tjörns Handbollsklubb kommer på Handbollens dag den 16 september att ha öppet hus i Tjörnhallen mellan 11.30-13.30. Ta med en kompis och prova på handboll! De bjuder på korv och dricka till alla barn.
Mer information: https://www.laget.se/TjornsHandbollsklubb/News/7393318/HANDBOLLENS-DAG Länk till annan webbplats.

- Värnamo Handbollsklubb kommer den 19 september att ha uppstart av handboll för tjejer födda 09-11. Fokuset är rolig träning med handboll och deras mål är att kunna spela seriespel nästa säsong.
Mer information: https://www.varnamohk.se/News/7386304/Handboll-for-flickor-fodda-09-11 Länk till annan webbplats.

Förening: Jakobsbergs GoIF
Datum: 15 september
Tid: 18.00-19.30
Plats: Herrestaskolan
Adress: Karlslundsvägen 25, 177 44 Järfälla
Aktivitet: Prova på handboll

Hemsida: https://www.laget.se/JakobsbergsGoIF/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Djurgårdshof IK
Datum: 16 september
Tid: 11.00-16.00
Plats: Stockholm Stadion
Adress: Lidingövägen, 114 33 Stockholm
Aktivitet: Olympiadagarna tillsammans med SOK. Ta med din kompis, granne, och hela familjen! Kom och prova på handboll och massor av andra idrotter, träffa olympier och upplev fantastisk stämning i härlig olympisk miljö.

Hemsida: http://sok.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Hammarby IF HF och IK Bolton
Datum: 16 september
Tid: 11.00-16.00
Plats: Medborgarplatsen
Adress: Medborgarplatsen, 116 21 Stockholm.
Aktivitet: Kom och prova på handboll, vi kommer att ha boll och lek pass, Handboll Fitness och även Hand the Ball.

Hemsida: https://www.svenskalag.se/hifhandboll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och https://www.bolton.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Handens SK
Datum: 16 september
Tid: 09.00-16.00
Plats: Eskilsparken
Adress: Eskilsvägen,136 43 Handen (mellan Odenvägen och Utgårdsvägen)
Aktivitet: Visa lite handbollsträning.

Hemsida: https://www.svenskalag.se/handenssk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Haninge HK
Datum: 16 september
Tid: 09.00-16.00
Plats: Eskilsparken
Adress: Eskilsvägen, 136 43 Handen (mellan Odenvägen och Utgårdsvägen)
Aktivitet: Haningedagen - prova på handboll med Haninge HK

Hemsida: https://www.haningehk.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: IFK Tumba HK
Datum: 16 september
Tid: 11.00-14.00
Plats: Hågelby Park
Adress: Hågelbyvägen 5, 147 43 Tumba
Aktivitet: Prova på handboll och tävlingar av olika slag.

Hemsida: https://www.svenskalag.se/tumbahandboll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Sannadals SK
Datum: 16 september
Tid: 11.00-15.00
Plats: Älvsjö Torg
Adress: Älvsjö torg 4, 125 31 Älvsjö
Aktivitet: Prova på handboll och vår hinderbana. Få information om vår förening!

Hemsida: https://sannadal.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Sollentuna HK
Datum: 16 september
Tid: 11.00-15.00
Plats: Sollentuna Centrum och eventuellt ytterligare centrum i kommunen.
Adress: Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna
Aktivitet: Prova på handboll med hjälp av konceptet Hand the Ball.

Datum: 16 september
Tid: 11.00-15.00
Plats: Sollentuna Sim och Sporthall.
Adress: Stubbhagsvägen 2, 192 51 Sollentuna
Aktivitet: Prova på handboll med hjälp av konceptet Hand the Ball.

Hemsida: https://www.sollentunahk.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Södertälje Handboll
Datum: 16 september
Tid: 10.00-15.00
Plats: Stora torget
Adress: Stora Torget, 151 71 Södertälje
Aktivitet: Minihandboll, uppvisning av de yngre barnen. Prova på handboll för alla som vill, stora som små. Tävlingar av olika slag.

Hemsida: https://www.laget.se/SodertaljeHandboll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Haninge HK
Datum: 17 september
Tid: 09.00-12.00
Plats: Vega Aktivitetshus
Adress: Vega Allé 61, 136 57 Haninge
Aktivitet: Prova på Handboll i Vega Aktivitetshus

Hemsida: https://www.haningehk.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Ekerö AIK
Datum: 18 september
Tid: På raster under skoldagen
Plats: Träkvista skola
Adress: Gräsåkersvägen 1, 178 36 Ekerö
Aktivitet: Prova på handboll under rasterna i skolan.

Hemsida: https://ekero-aik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Ekerö AIK
Datum: 18 september
Tid: 14.00-15.00
Plats: 65:and fritidsklubb (Träkvista IP)
Adress: Gräsåkersvägen 1, 178 36 Ekerö
Aktivitet: Prova på handboll på fritidsklubben.

Hemsida: https://ekero-aik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Haninge HK
Datum: 19 september
Tid: 17.00-20.00
Plats: Vega Aktivitetshus
Adress: Vega Allé 61, 136 57 Haninge
Aktivitet: Prova på Handboll i Vega Aktivitetshus

Hemsida: https://www.haningehk.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Jakobsbergs GoIF
Datum: 21 september
Tid: 17.00-18.30
Plats: Viksjö sporthall
Adress: Plogvägen 4, 175 44 Järfälla
Aktivitet: Prova på handboll

Hemsida: https://www.laget.se/JakobsbergsGoIF/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Ekerö AIK
Datum: 22 september
Tid: På raster under skoldagen
Plats: Sanduddens skola
Adress: Sanduddsvägen 10, 178 40 Ekerö
Aktivitet: Prova på handboll under rasterna i skolan.

Hemsida: https://ekero-aik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Jakobsbergs GoIF
Datum: 22 september
Tid: 18.00-19.30
Plats: Herrestaskolan
Adress: Karlslundsvägen 25, 177 44 Järfälla
Aktivitet: Prova på handboll

Hemsida: https://www.laget.se/JakobsbergsGoIF/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Kista SC
Datum: 23 september
Tid: 13.30-16.30
Plats: Ärvingehallen
Adress: Köpenhamnsgatan 15, 164 42 Kista
Aktivitet: Handbollstävlingar, hinderbana och stafett.

Hemsida: https://www.kistasc.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förening: Beach Handball Club Stockholm
Datum: 23 september
Tid: 11.30-13.00, 13.00-14.30, 14.30-16.00 och 16.00-17.30
Plats: Beach Club Stockholm i Häggvik
Adress: Norra Malmvägen 90, 191 62 Sollentuna.
Aktivitet: Beach Handball Club Stockholm erbjuder flick- och pojklag att mot en avgift på 250 kr testa på internationell beachhandboll i 90 min med välutbildade instruktörer i inomhusanläggningen Beach Club Stockholm i Häggvik.

Anmälningslänk: Googel docs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datum: 24 september
Tid: 11.30-13.00, 13.00-14.30, 14.30-16.00 och 16.00-17.30
Plats: Beach Club Stockholm i Häggvik
Adress: Norra Malmvägen 90, 191 62 Sollentuna.
Aktivitet: Beach Handball Club Stockholm erbjuder flick- och pojklag att mot en avgift på 250 kr testa på internationell beachhandboll i 90 min med välutbildade instruktörer i inomhusanläggningen Beach Club Stockholm i Häggvik.

Anmälningslänk: Googel docs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förbund/förening: HF Öst tillsammans med Uppsala HK och Årsta AIK HF
Datum: 23 september
Tid: 14.00-16.00
Plats: Skarpnäckshallen
Adress: Horisontvägen 15, 128 34 Skarpnäck

OCH....

Datum: 24 september
Tid: 10.00-12.00
Plats: Rosendalshallen (USIF Arena)
Adress: Torgny Segerstedts Allé 2, 756 44 Uppsala
Aktivitet: Välkommen till vår kombinerade prova på- och spelarutvecklingsdag i rullstolshandboll. För dig som;

  • har någon form av rörelsenedsättninng
  • har en fysisk funktionsnedsättning
  • gillar lagkänsla och vill idrotta tillsammans med andra.

Ingen föranmälan, bara att titta förbi.

Har du frågor som gäller rullstolshandbollsdagen eller frågor om
rullstolshandboll, hör av dig till niklas.almers@handboll.rf.se

Förening: Haninge HK
Datum: 24 september
Tid: 09.00-12.00
Plats: Vega Aktivitetshus
Adress: Vega Allé 61, 136 57 Haninge
Aktivitet: Prova på Handboll i Vega Aktivitetshus

Hemsida: https://www.haningehk.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-05-02

Senast uppdaterad: 2023-09-15

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!