Gå till innehåll

Instruktörer för SUL och Distriktslag

Handboll Öst vill bidra till att vi utvecklar duktiga handbollstränare i distriktet och uppdrag för dig som vill vidareutvecklas som handbollstränare genom förbundets verksamhet. För att kunna genomföra våra spelarutbildningar behöver vi duktiga och engagerade instruktörer.

Instruktör under Spelarutbildningen

Under omgång 1 och 2 är välutbildade instruktörer från distriket välkomna att hålla utbildningen. HF Öst tillhandahåller med upplägg, schema etc. För huvudansvar ser vi gärna att du minst gått TU5 och är väl påläst på spelarutbildningsmaterialet. Vill du vara med och lära dig är du välkommen att höra av dig till oss, du har helst genomfört TU3 för att assistera under SUL.

Instruktör till distriktslagsverksamheten

Det tillsätts fyra instruktörer per kön, huvudinstruktör, assisterande och en MV instruktör. Varje år i december tillsätts instruktörerna för nästa säsongs distriktlag. Är du intresserad av att vara med? Skicka då ett handbolls CV till oss via mejl som minst ska innehålla följande: Kontaktuppgifter, föreningstillhörighet (om du har), nuvarande lag/uppdrag/roll, vilken roll du kan tänka dig, tränarutbildningsnivå och tidigare lag/roll/uppdrag/erfarenhet.

Publicerad: 2023-06-21

Senast uppdaterad: 2023-06-21

Författare:

Email: