Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

Blekingeprojektet 2022

Under första delen av 2022 startade "Blekingeprojektet". Detta är ett projekt mellan handbollsföreningarna i Blekinge, RF-SISU Blekinge och Handbollförbundet Syd.

Syftet med projektet är stärka handbollsfamiljen och få den att växa. Vi eftersträvar en föreningskultur som präglas av utveckling, samarbete och tillväxt. Blekinge ingår i Handbollförbundet Syd och en bakomliggande tanke är att denna östliga del av distriktet skall vara energifylld och framåtlutande.

Projektet
Själva projektet har två olika delar. Dels handlar det om inspirations och kompetenshöjning på själva handbollsidan som skall uppnås genom att erbjuda ca sex olika träffar i form av handbollsrelaterade inspirationspass och dels med mjuka värden i form av föreningsutvecklingsträffar på olika tema en bra idrottsförälder, värdegrunden i föreningen och ledarförsörjning är några exempel.

Föreningarna sätter själva innehållet i träffarna med stöttning av HF Syd och RF SISU Blekinge. Tillsammans skapar vi träffar utefter det behov som finns och hjälps åt att få spridning på träffarna. Alla föreningar i projektet är inbjuda till de träffar som erbjuds.

Föreningar i Blekingeprojektet
H78 Sölvesborg
Mörrums Handboll
Karlshamns Handboll
Ronneby Handboll
IFK Karlskrona
Karlskona Handboll

Här kan du läsa mer om projektrapporten Pdf, 740.7 kB, öppnas i nytt fönster. som har tagit fram efter genomfört projekt.