Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

High Five Handboll

Femstjärning Handbollssamverkan 23-24

Femstjärnig Handbollssamverkan är ett klusterprojekt som syftar till samverkan och föreningsutveckling. Projektet kommer att pågå under hösten 2023 och våren 2024 med ett kluster av handbollsföreningar, RF-SISU Småland och Handbollförbundet Syd. Föreningarna som är involverade inom projektet är Växjö HF, Mönsterås HK, Nybro HK, Amo och KFUM Kalmar HK.

Syfte/mål
Öka samverkan mellan föreningarna, RF-SISU och SDF.
Stärka handbollen i regionen men också bidra till utveckling i de enskilda klubbarna.

Projektets genomförande
En mindre projektgrupp, bestående av representant från HF Syd, representant från RF-SISU Småland och ca 1–2 föreningsrepresentanter från varje förening, är de som utgör basen i projektet och som tillsammans sätter struktur och övergripande mål med projektet.

Projektets övergripande struktur bestäms gemensamt i projektgruppen. Föreningarna inom projektet kommer att stå som lokala arrangörer av varsin träff, varje förening äger en träff och dess innehåll med stöttning av HF Syd och RF-SISU Småland. Alla föreningar är inbjudna till varandras träffar och ett mål är att vara representerad på alla träffarna. Föreningarna ansvarar för att sprida framtagen information och bjuda in målgrupper inom sin förening.

Föreningar i Femstjärnig Handbollssamverkan
Växjö HF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mönsterås HK Länk till annan webbplats.
Nybro HK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Amo Handboll Länk till annan webbplats.
KFUM Kalmar HK Länk till annan webbplats.

Här kan ni se en film om projektet! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.