Gå till innehåll

HANDBOLL SYD

HANDBOLL SYD

High Five Handboll

High Five Handboll 2023

High Five Handboll är ett klusterprojekt som syftar till samverkan och föreningsutveckling. Projektet kommer att pågå under 2023 med ett kluster av handbollsföreningar, RF-SISU Småland och Handbollförbundet Syd. Föreningarna som är involverade inom projektet är Sävsjö HK, Nässjö HF, Eksjö BK, Vetlanda HF och Hultsfreds HF.

Syfte/mål
Öka samverkan mellan föreningarna, RF-SISU och SDF.
Stärka handbollen i regionen men också bidra till utveckling i de enskilda klubbarna.

Projektets genomförande
En mindre projektgrupp, bestående av representant från HF Syd, representant från RF-SISU Småland och ca 1–2 föreningsrepresentanter från varje förening, är de som utgör basen i projektet och som tillsammans sätter struktur och övergripande mål med projektet.

Projektets övergripande struktur bestäms gemensamt i projektgruppen. Föreningarna inom projektet kommer att stå som lokala arrangörer av varsin träff, varje förening äger en träff och dess innehåll med stöttning av HF Syd och RF-SISU Småland. Alla föreningar är inbjudna till varandras träffar och ett mål är att vara representerad på alla träffarna. Föreningarna ansvarar för att sprida framtagen information och bjuda in målgrupper inom sin förening.

Föreningar i High Five Handboll
Hultsfreds HF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Nässjö HF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Eksjö BK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Vetlanda HF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sävsjö HK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du se en film om projektet High Five Handboll! Länk till annan webbplats.