Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Om svenskhandboll.se

Svenskhandboll.se är Svenska Handbollförbundets officiella webbplats. Den består av flera delar som också riktar sig till olika målgrupper.

startsidan svenskhandboll.se hittar du det mest eftersökta innehållet som berör våra allra flesta besökare. Här finns de senaste nyheterna, de mest aktuella händelserna och information om när och var nästa match spelas, vilka matcher som sänds och streamas, hur det går i de matcher som spelas just nu och vad resultatet blev i den senaste matchen. Var och hur du kan köpa landslagsbiljetter och -souvenirer. Sidan fungerar som en samlingsplats och portal även för och till webbplatserna handbollslandslaget.se, handbollsligan.se, atgsvenskacupen.se, handbollplay.se och handbollsligan.live samt våra mästerskapswebbar.

På sidan Svenska Handbollförbundet hittar du information om Svenska Handbollförbundet och om vår organisation, våra policys och styrdokument och information om projekt vi deltar i för att föra vår sport framåt.

Sidan Handboll i Sverige är tänkt att fungera ungefär som ett intranät för handbollsrörelsen och handbollsfamiljen. På startsidan hittar du det mest aktuella samlat och på sidorna Tävling, Förening, Ledare, Spelare och Domare & Funktionär hittar du målgruppsanpassad information.

Här samlar vi också information om ämnen och områden som vi tycker är särskilt viktiga, som till exempel trygg handboll och handbollsmedicin.

Här hittar du också ingångarna till våra största ungdomstävlingar: USM och Sverigecupen. Dessutom hittar du här samlad information om beachhandboll, paraverksamhet, Handboll Fitness och Hand the Ball.

 

Publicerad: 2022-11-17

Senast uppdaterad: 2023-08-10

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!

Hittar du inte den handbollsinformation du letar efter på vår webbplats?


Kontakta oss via info@handboll.rf.se