Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Resultatrapportering

Division 2 – U12

EMP protokoll dvs elektroniskt matchprotokoll ska användas på alla matcher. Efter att matchen är slut registreras resultatet direkt på matchen.

Om det av olika anledningar inte fungerar med EMP på matchen så kommer den efter att matchen är överspelad (dag & tid har passerat) bli automatisk registrerad som SPELAD.

- Åtgärd 1, ni återkopplar till oss med matchfakta (serie, lag osv.) samt slutresultatet på matchen så lägger vi in resultatet det manuellt.

- Åtgärd 2, Om matchen av olika anledningar inte har blivit spelad alls på utsatt tid så kommer den ändå att registreras som SPELAD. Händer detta så tar ni kontakt enligt kontaktuppgifterna nedan och utifrån den återkopplingen tar vi tillsammans med lagen beslut om vidare hantering.

U10-U11

I dessa två åldersklasser redovisar vi INGA resultat och tabeller. Varken hos HFV eller på era egna hemsidor.

Ni kan under match använda er av ett förenklat matchprotokoll som ni hittar i vår dokumentbank. Till dokumentbanken >>

Det är upp till arrangerande förening att besluta om man under match vill använda sig av det förenklade protokollet eller ej.

Matchprotokollet fyller ni i och använder under match för att hålla koll på gula kort, utvisningar etc. Målgörare behöver inte noteras i dessa åldrar.

Ni ska INTE skicka in dessa matchprotokoll till förbundet.

- VIKTIGT 1, när en match i U10 eller U11 är färdigspelad behöver ni inte registrera något på den matchen. När matchen är överspelad (dag & tid har passerat) blir den automatisk registrerad som SPELAD.

- VIKTIGT 2, Ovanstående innebär att ni MÅSTE återkoppla om det är så att en match inte har blivit spelad på ordinarie dag. Utifrån den återkopplingen tar vi tillsammans med lagen beslut om vidare hantering. Detta säkerhetsställer att alla barn får spela sina matcher så mycket viktigt att det följs upp av er föreningar efter era arrangemang.

Kontakt - Matcher som HFV administrerar

- Ungdomsmatcher skickas till towa.almqvist@handbollvast.se
- Senior matcher skickas till jenny.granstrom@handbollvast.se
- Svenska cupen skickas till jukka-pekka.laine@handbollvast.se

Publicerad: 2023-09-27

Senast uppdaterad: 2023-10-04

Författare: Tävling