Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

spelahandboll.se

Spelahandboll.se Länk till annan webbplats. är svensk handbolls gemensamma informationsplats för handboll. Den riktar sig i första hand till spelsugna barn/ungdomar och deras föräldrar/anhöriga. Här får man lära sig om handboll, beachhandboll och parahandboll på ett nybörjarstadium för att öka intresset för handboll och öka nyrekryteringen till svensk handboll.

Här finns en sökfunktion för att man lätt ska kunna hitta de närmaste platser där det bedrivs den verksamhet man är intresserad av. Här lägger föreningarna in sin information, kontaktuppgifter och länk till den egna webbplatsen.

Registrera föreningen i IdrottOnline via Tävlingsadministrationen.

1. Gå in till ta.svenskhandboll.se Länk till annan webbplats. och ange föreningens inloggningsuppgifter.
Om du inte själv har inloggningsuppgifter är det oftast den som är tävlingsansvarig i föreningen som har dem.

2. När du loggat in ska du gå till Föreningsprofil > Spelahandboll.se och fylla i alla uppgifterna. Därefter dyker er förening upp på spelahandboll.se när någon söker.

Manual

Här kan du öppna/ladda ned manualen spelahandboll.pdf Pdf, 306.6 kB.som visar hur du ska göra samt en instruktionsfilm, Spelahandboll.mp4.

Vi önskar att förening som registrerar sig på spelahandboll.se åtar sig att:

1. föreningen från sin egen hemsida (och andra egna webbplatser) länkar till spelahandboll.se för att stärka sin egen rekrytering.

2. att föreningen i andra marknadsföringssammanhang bidrar till att sprida information om spelahandboll.se.

3. att korrekta uppgifter om föreningens barn- och ungdomsverksamhet fylls i och hålls uppdaterade i TA (SHF:s tävlingsadminstrativa system).

4. att föreningen säkerställer att de kontaktuppgifter som angivits i TA leder till en kontakt med god service (för de som kontaktar föreningen för frågor och intresse att börja spela handboll).

5. att mottagandet av föräldrar och unga spelare (som besöker föreningens träning/handbollsskola som en följd av tagen kontakt) sker på ett professionellt sätt.

 

Publicerad: 2022-11-17

Senast uppdaterad: 2022-11-17

Författare: Svenska Handbollförbundet

Intressant? Dela gärna!