Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

IF Projektmedel

Tränarutbildning 1 (TU) och Beachtränarutbildning bas ersätts med 250 kr/deltagare.

TU1 och Beachtränarutbildning bas ska vara slutrapporterade i utbildningsmodulen i IOL senast den 15/10 2023 för att berättigade projektmedel.

TU2 och TU4 ersätts med 1 500 kr/deltagare. TU2 och TU4 ska vara startade och registrerade med sina deltagare i IOL:s utbildningsmodul senast den 15/10 2023 för att vara berättigade projektmedel.

Utbildningsstödet för TU1, TU2 och TU4 söks ej av respektive förening. Föreningen erhåller utbetalning för sina deltagare efter att utbildningen genomförts och slutrapporterats av SDF i utbildningsmodulen i IOL så länge det finns IF Projektmedel kvar under 2023.

Observera att vid redovisningstillfället icke godkända kursdeltagare och som godkänns vid ett senare tillfälle skall rapporteras av Handbollförbundet Väst till Svenska Handbollförbundet för att föreningen skall kunna erhålla bidraget.

Bidragen betalas ut löpande tills det att projektmedlen är förbrukade. Observera att det är först-till-kvarn principen som gäller.

Barn- och ungdomstränarsymposium och instruktörsutbildning i Svenska Handbollförbundets spelarutbildningsmaterial
Stöd till avgift/material vid regionalt arrangerade workshops (en dag) som arrangeras av Svenska Handbollförbundet (SHF) och SDF i samverkan. Ersättning ges med 400 kr per deltagare på SHF:s barntränarsymposium och 700 kr per deltagare på SHF:s instruktörsutbildning i SHF:s spelarutbildningsmaterial.

Tränarskola SHF:s spelarutbildning är ej sökbart för föreningar utan erhåller dessa för sina deltagare efter utbildningen så länge det finns medel kvar i potten.

Läs mer om Bidrag och stöd >> 

Publicerad: 2022-11-16

Senast uppdaterad: 2023-06-01

Författare: Jessica Larsson

Intressant? Dela gärna!