Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Gjensidige Försäkring

Olycksfallsförsäkring för dig som spelar handboll


Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad genom Gjensidige i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter. Det gäller också dig som provar på sporten i någon av förbundets handbollsskolor.

Aktiv vård - ring för rådgivning och behandling


Har du besvär eller symtom på grund av ditt idrottsutövande eller har drabbats av en skada vill vi att du snabbt ska komma tillbaka till handbollen. Därför ingår en tjänst i försäkringen, som vi kallar Aktiv vård. Det är en telefonservice dit du kan ringa vid skada eller symptom och få gratis rådgivning och vård av legitimerade fysioterapeuter.

Om det bedöms att du behöver personlig behandling kan du i nästa steg få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor.

Aktiv vård, telefon: 0771-362331
Öppet vardagar: 08:00-17:00

Läs mer om försäkringen och dess villkor på gjensidige.se. Länk till annan webbplats.

Fler försäkringar genom Gjensidige


Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag byggt av kunder, för kunder. I över 200 år har vi försäkrat liv, hälsa och egendom. Du som spelar handboll är olycksförsäkrad genom Gjensidige, vi erbjuder också försäkringar för hela familjen. Hos oss hittar du bland annat hemförsäkring, bilförsäkring, MC-försäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring och djurförsäkring. Läs mer Länk till annan webbplats..

Om Gjensidige

Gjensidige är ett ledande nordiskt försäkringsbolag noterat på Oslo Börsen och har funnits i över 200 år. Vi är ungefär 3700 medarbetare som erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuder vi även pension och sparande. Gjensidige etablerades i Sverige 2006 och vi arbetar utifrån samma grundvärderingar som Gjensidige haft genom sin flera hundra år långa historia – kundengagemang och tillit.

Publicerad: 2022-11-29

Senast uppdaterad: 2024-05-08

Författare: Amanda Törner

Intressant? Dela gärna!