Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Livesändningar

Handboll Play hjälper er som arrangör att enkelt få in matcherna till er kanal så ni kan sända dem. Matcherna hittas sen även parallellt på en samlingssida för det aktuella steget. Se samlingssidorna nedan.

USM F18 https://handbollplay.se/usmhandboll-f18 Länk till annan webbplats.

USM F16 https://handbollplay.se/usmhandboll-f16 Länk till annan webbplats.

USM F14 https://handbollplay.se/usmhandboll-f14 Länk till annan webbplats.

USM P18 https://handbollplay.se/usmhandboll-p18 Länk till annan webbplats.

USM P16 https://handbollplay.se/usmhandboll-p16 Länk till annan webbplats.

USM P14 https://handbollplay.se/usmhandboll-p14 Länk till annan webbplats.

Vad innebär Handboll Play för en förening?
Det är fortsatt Solidsport som tillhandahåller plattformen och står för all utveckling och drift för Handboll Play. För lag och föreningar som redan sänder på Solidsport innebär det att Solidsport-kanalen och dess innehåll har flyttats över till Handboll Play utan att ni som lag eller förening behövt göra någonting. Befintliga användarkonton på Solidsport kommer också fungera, både för tittare och för kanaladministratörer.

Hur kommer det fungera att livesända matcher på Handboll Play?
Då det fortsatt är Solidsport som är teknikleverantör för Handboll Play så kommer livesändningar fungera på liknande sätt som tidigare. Alla lag och föreningar kommer fortsatt sända sina matcher och skapa intäkter på egna kanaler med hjälp av smartphones/surfplattor och Solidsport Broadcast-appen eller egen produktionssetup.

Hur kan jag aktivera ett lag eller en förening på Handboll Play?
Om ditt lag eller din förening inte har en befintlig kanal på Solidsport eller vill aktivera en ny kanal så kan du som vanligt få hjälp av Solidsport. Det enda du behöver göra är att anmäla ditt intresse via länken här. Länk till annan webbplats.

Solidsport kommer sedan kontakta dig för att hjälpa er komma igång med er kanal och utbilda er i hur man sänder på Handboll Play.

Varför kostar det att titta på handboll via Handboll Play?
Livesändningar är en ny tjänst som inneburit en bra möjlighet för handbollsföreningar och lag att både tillgängliggöra sina matcher för alla som vill följa spänningen men inte kan vara på plats och samtidigt skapa en ny intäktskälla. Intäkterna från sändningarna finansierar både utveckling och driften av plattformen samtidigt som det hittills genererat över 10 miljoner kronor till föreningar- och lag inom svensk handboll.

Mer information:
handbollplay.se Länk till annan webbplats.
Börja sända på Handboll Play Länk till annan webbplats.
Tablå - Handboll Play Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-11-29

Senast uppdaterad: 2024-05-08

Författare: Amanda Törner

Intressant? Dela gärna!